Witam
Od piątku do niedzieli w Nowym Targu zostanie rozegrany międzynarodowy turniej OPEN CUP 2008 im. Jana Kudasika Żaków młodszych (96r.)
Udział biorą: Podhale,Krynica,Oświęcim,Gdańsk,Bytom,Prievidza(sk),Michalovce(sk)Presov(sk)
Ps.Brawa należą się organizatorom za takie turnieje,nich młodzież gra z drużynami ze Słowacji i się szkoli, choć muszę przyznać,że nasze drużyny w tych rocznikach akurat są dość mocne na tle tych Słowackich drużyn.Wyniki z poszczególnych dni może uda mi się zdobyć to podam.
A na turnieju w Nowym Targu rocznika 96 wyniki dnia dzisiejszego:
Unia-Krynica 17:0
Bytom-Michalovce 7:0
Podhale-Prievidza 6:2
Gdańsk-Presov 3:7
Podhale-Unia 5:3
i jakbys mi mógł podac druzyny która o co gra i o której to bede wdzieczny!
Słuchaj Szymku,co do wyniku Podhala z Unią to być może było 5:4,to podał mi przez telefon wasz kibic i albo ja źle zrozumiałem go albo on sie mylnął
a co do Twojej prośby to jeśli tyko uda mi się coś zdobyć to podam tu i na waszą stronkę.
Dziwne trochę,że Ty jesteś tam na miejscu a prosisz kogoś(mnie) z Oświęcimia o info? jak to jest kolego pozdro
Ps,aaa, nie wiem czy podam wiele bo będę w Bytomiu jutro...a koniec turnieju jest przewidziany na wieczór po 17:00
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum