DLa Ciebie wnioskuje o bana za obraznie Zrozumialem ze dyskusja tu na forum jest bez sensu, i glupim jest odpisywanie wam na forum.
To powiedz mi kogo Olo obraził bo nie wiem . Jak jest bez sensu to czemu ciągle tu piszesz ? Nie podoba Ci sie tu ? to odejdź - nikt płakał nie będzie .....
Wstyd mi za ten temat. Kiedyś to forum było hokejowe a teraz jest kibolowe. Tak głupiej dyskusji dawno nie czytałem. Jeden się szczyci, że wyrwał kilka krzesełek a drugi podaje liczby z ilością bandytów na wyjeździe.
No coz, chyba jednak brakuje zdeterminowanych do utrzymania tu porzadku, a pryncypialnej "moderki" po prostu nie ma.
Alf, moze jednak wrocisz, chocby pod jakims alternatywnym nickiem ?
Moglbys sie na przyklad odniesc do wybrykow Waszych niewyzytych pseudo...;):)
Nie no, Andrzej, Kamyk, sorry, ale troche nie kumam...
Z zasady mnie te tematy nie ruszaja, ale nie moge sie nadziwic reakcji wiekszosci na wczorajsza akcje. Jesli dobrze rozumiem, trzeba nad tym przejsc do porzadku dziennego, bo to norma, a kibice z Opola sa z innej bajki i powinni jak najszybciej przywyknac...:)
No ja to widze tak, ze banda frajerow zadymila w Opolu na Orliku i nalezy to bezwzglednie potepic na takim forum jak nasze, a nie tlumaczyc, ze w Sosnowcu jest jeszcze wieksze bydlo.
Oj Maxiu czytaj ze zrozumieniem. Jednoznacznie myślę tak jak Ty niezależnie od stopnia debilizmu, z jakim mamy do czynienia. Napisałem to ironicznie, że akcja w Opolu to "mały pikuś" w porównaniu z tym co niestety na co dzień widzimy na polskich lodowiskach... a że w Sosnowcu byłem nieraz świadkiem szowinizmu, który opisałem (nie związanego z szalikowcami)... dlatego ten właśnie przykład podałem. Tyle. :D
P.S. Widzę, że jeden Wodolej w przerwach między kolejnymi puszkami wziął się na odwagę i zamknął to coś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum