Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 06 Lut 2004 Posty: 2259 Skąd: wziąć na piwo?
Wysłany: 14 Kwiecień 2009, 11:54
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Dziwny zbieg okoliczności Dzisiaj jak pisałem posta (a było to już po północy) miałeś 22 lata, teraz (i to akurat dziś) masz już 23 urodziny, i wytykasz mi, że nie potrafię liczyć Cuda, normalnie.
Co do meczu, Kieca grał w Tychach trzy sezony, od jesieni '99 do wiosny '02. W tym czasie reprezentacja zagrała w Tychach jeden mecz. Właśnie z Ukrainą, przegrany 1:3.
Mina Czerkawskiego mówiła chyba wszystko o grze Polaków A nasz Hammer miał czarodziejski pierścień obyśmy sie doczekali jeszcze kilku z takimi sygnetami. Ogólnie fajne trasmisje robi Polsat i Pełka. Szkoda że niechcą sie wziąść za PLH bo TVP Sport nie prezentuje się najlepiej.
heh fajnie wczoraj Mario podpisali "Polish legend" :D :D
szkoda że po meczu z Holandią nasz Hammer Oliwa taką gafę trzasnął
"z kim to ostatnio sparingi graliśmy,Ukrainą;tak"
Ale ogólnie rzecz biorąc świetne są transmisje moim zdaniem studio przed meczowe po meczowe jakiś materiał o drużynie przeciwnej a tvp 2 min przed rozpoczęciem meczu zaczyna transmisje i 2 po meczu kończy;/
Ale ogólnie rzecz biorąc świetne są transmisje moim zdaniem studio przed meczowe po meczowe jakiś materiał o drużynie przeciwnej a tvp 2 min przed rozpoczęciem meczu zaczyna transmisje i 2 po meczu kończy;/
Bo robią to ludzie którzy na hokeju sie znają i są profesjonalistami jak Pełka. Ogólnie strona techniczna jest lepiej zrobiona niż w TVP. Są ludzie jak Czerkawski którzy mają coś do powiedzenia w hokeju a nie jak to w TVP mr. Krzoska.
Oby dziś Zborowski bądz Radziszewki zagrali życiówe w tym widze jedyną szanse dla nas.
Dziwny zbieg okoliczności Dzisiaj jak pisałem posta (a było to już po północy) miałeś 22 lata, teraz (i to akurat dziś) masz już 23 urodziny, i wytykasz mi, że nie potrafię liczyć Cuda, normalnie.
Co do meczu, Kieca grał w Tychach trzy sezony, od jesieni '99 do wiosny '02. W tym czasie reprezentacja zagrała w Tychach jeden mecz. Właśnie z Ukrainą, przegrany 1:3.
Może forum zamula i coś nie zaskoczyło odrazu ale tak się składa ,że mam dzisiaj urodziny więc dzięki za życzenia Licze ,że szczere.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum