Powoli wyłaniają się pary tegorocznych PO, GKS Tychy zagra z Polonią Bytom, która obecnie wydaje mi się mocniejsza niż GKS Katowice lub KTH Krynica. Szkoda że w PO nie zagra Podhale które mimo kontuzji nowego bramkarza bardzo fajnie walczy. Sanok i Cracovia będą miały zdecydowanie łatwiejsze zadanie niż Tychy, bo nieważne czy zajmą miejsce 2 lub 3 i tak wpadają na KTH lub GKS Katowice które uważam obecnie za dużo słabsze niż Polonie. Zresztą ciekawi mnie jak zostanie rozwiązana sprawa Katowic w związku z tymi walkowerami i potwierdzeniami zawodników(czy Katowice wystartują w PO ) i najbardziej wyrównana para JKH Jastrzębie - Unia Oświęcim, pisze zawodników z Jastrzębia na pozycji gospodarza gdyż wydaje mi się że Unia zaprzepaściła sobie możliwość przeskoczenia JKH, w meczu z Cracovią. Paradoksalnie wydaje mi się że jeśli nie wróci Leszek Laszkiewicz do składu JKH to w tej parze faworytem wydaje mi się Unia, która moim zdaniem lepsze wyniki uzyskuje na wyjazdach niż u siebie...
Jestem bardzo zaskoczony wynikami dwóch ostatnich meczów GKS Tychy, z takimi osłabieniami i dwie wygrane...
Ciekawe czy Katowicom uda się dograć sezon i w jakiej dyspozycji będzie L. Laszkiewicz.
No i najważniejsze dla mnie jako kibica GKS, jak ze zdrowiem Malasińskiego i Witeckiego.
Szkoda tego Podhala troszkę bo wydaje mi się że zagraliby lepiej niż GKS Katowice
Leszek juz emeryt. Choc nie jestem jego fanem, ciesze sie, ze Go mamy. Troche zrobil i dla reprezentacji i dla ligi. A ile dobrego zrobil dla Vetrana w Fanlidze! Graty, ze mu sie jeszcze chce i, ze dogrywa u siebie. Mariuszowi by sie nic nie stalo, jakby zagral choc jeden sezon w Tychach...
Ja jestem bardzo zaskoczony, jaki hokej sobie teraz ogladacie Polsce. Wczorajszy mecz z Jastrzebiem trzymal mnie caly czas w napieciu. Mahbod chodzil, jak rasowy Kanadyjczyk. Nie jestem fanem sprowadzania hokeistow z Polnocnej Ameryki, ale sami widzicie, jakie oni kuja talenty tutaj.
Te pierwsze cztery bramki, troche takie niezbyt. Ale bramka Dutki palce lizac. I podanie, i opanowanie. Pewnie, ze mozna sie przyczepic i do obroncy i do bramkarza, ale jak sie ma caly mecz w nogach, to sie na czyms da zlapac. Ogolnie, caly mecz pelny akcji. Widac, ze chlopcom zalezy. Tychy i Unia tez tak graja?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum