FORUMHOKEJOWE.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Portal

Która portal waszym zdaniem jest najlepszy
Hokej.net
71%
 71%  [ 5 ]
hokej 24
28%
 28%  [ 2 ]
e-hokej
0%
 0%  [ 0 ]
hockey.pl
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 7
Wszystkich Głosów: 7

Autor Wiadomość
jacek 
Użytkownik na 0%

Wysłany: 28 Styczeń 2010, 21:15   Portal

Który portal hokejowy waszym zdaniem jest najlepszy - chodzi o bieżące informacje nowości wywiady statystyki i inne sprawy związane z tematyką hokejową

AndRzeJ 
GodFather

Wysłany: 28 Styczeń 2010, 21:33   

A po co takie ankiety? Każdy ma inne upodobania i woli co innego. Dla niektórych np ważne jest brak chamstwa w komentarzach... dla innych szybkość zamieszczania relacji... choćby kosztem jakości. Poza tym myślę, że zapomniałeś jeszcze co najmniej o jednym portalu, który w dziale hokeja ostatnio działa dość prężnie. Chodzi o SportoweFakty.pl

SuperJ 
Moderator
Sciemniacz

Wysłany: 28 Styczeń 2010, 23:04   

Mi sie podoba hokej24 i wg mnie to jest ogolnie najlepszy portal. I oczywiscie ciesze sie, ze ludzie od nas sie tam znalezli i dzialaja.

AndRzeJ 
GodFather

Wysłany: 28 Styczeń 2010, 23:46   

Do współpracy to jeszcze kawał drogi... tak mi się przynajmniej wydaje ;)

SuperJ 
Moderator
Sciemniacz

Wysłany: 1 Luty 2010, 05:43   

Jak tak patrze czasem na tabele na hokej24, to sie zastanawiam, czy tam czasem ta tabela nie jest liczona recznie. Raz po raz widac bledy w podliczaniu bramek. Czyzby opakowanie przerastalo produkt? :)

Nie, nie chce sie czepiac. Oby Wam sie!

aniua 
Użytkownik na 0%

Wysłany: 7 Marzec 2016, 21:16   

Ja lubię wszystkie ;)

mickeyhock8998 
Użytkownik na 0%

Wysłany: 30 Sierpień 2016, 13:25   

Mi się każdy z tych portali spodobał, bo zajmuję się taką rzeczą jak organizacja urodzin dla dzieci Poznań, a jedno z dzieci chciało urodziny w stylu hokejowym, więc informacje tam zawarte bardzo mi się przydały.

SuperJ 
Moderator
Sciemniacz

Wysłany: 13 Wrzesień 2016, 05:54   

Jak ktos ma kontakty na hokejfan.pl, to niech sie rozezna dlaczego chlopaki nie dzialaja i sie podzieli. Tak dobrze sie ten projekt zapowiadal...

Hopper85 
Użytkownik na 0%

Wysłany: 13 Wrzesień 2016, 11:34   

To tak samo jak z naszym forum. Poprostu po jakims czasie ludzie przez rozne powody spuszczaja z tonu i wtedy wszystko powoli poupada. Przykre ale prawdziwe. :(
Apropo poupada to wczoraj sie dowiedzialem ze moj klub zrezygnuje z gry i w nowym sezonie w lidze zagrac nie bedzie. A ze i tak sie od dluzszego czasu nieoficjalnie slyszalo ze w 2020r chcieli nasze lodowisku zburzyc to calkiem mozliwe ze tutaj juz nie tylko czasowo ale juz na zawsze koniec z hokejem w Unna. Dla mnie to prawdziwy dramat i do tej pory jestem w szoku i ciezko mi bedzie sie z tym wszystkim pogodzic, tym bardziej ze teraz w niedziele po 7mies. wreszcie 1.domowy mecz nowego sezonu sie odbic mial a ja juz od dluzszego czasu liczylem te dni na dol az wczoraj taka wiadomosc sie dowiedzialem. Zreszta co bym teraz nie pisal to i tak nie potrafie to ujac co obecnie czuje, chyba tylko osoby ktore podobny los spotkali zrozumieja jak to jest ...

SuperJ 
Moderator
Sciemniacz

Wysłany: 14 Wrzesień 2016, 01:55   

Wyobraz sobie, ze w Kanadzie tez jest regres. Nie slyszalem o zamykaniu lodowisk, ale faktem jest, ze coraz mniej dzieci sie zapisuje na hokej. Gry komputerowe i podobne rozrywki stanowia powazna konkurencje. Na pewno nie pomaga fakt, ze Kanada nie liczy sie juz dawno w walce o Puchar Stanleya. Kanadyjczycy graja oczywiscie o niego, ale to jednak nie to samo, co kanadyjski klub w finale.

Troche ponad sto lat temu zaczal rozwijac sie sport i w krotkim czasie ludzie gotowi byli wejsc na mecz, bulic za bilet, a zawodnicy zarabiali krocie. Teraz nastepuje kolejna faza rozwoju i w Azji ludzie bula, zeby wejsc popatrzec jak inni graja w gry komputerowe. Niedlugo pewnie na igrzyskach zadebiutuja "sporty" grane myszka, a nasze wnuki beda sie zastanawiac, co to za debilny pomysl, ze latac 90 minut po murawie. :)

Odpowiedz do tematu