Wysłany: 28 Styczeń 2010, 21:15 Portal
Który portal hokejowy waszym zdaniem jest najlepszy - chodzi o bieżące informacje nowości wywiady statystyki i inne sprawy związane z tematyką hokejową
A po co takie ankiety? Każdy ma inne upodobania i woli co innego. Dla niektórych np ważne jest brak chamstwa w komentarzach... dla innych szybkość zamieszczania relacji... choćby kosztem jakości. Poza tym myślę, że zapomniałeś jeszcze co najmniej o jednym portalu, który w dziale hokeja ostatnio działa dość prężnie. Chodzi o SportoweFakty.pl
Jak tak patrze czasem na tabele na hokej24, to sie zastanawiam, czy tam czasem ta tabela nie jest liczona recznie. Raz po raz widac bledy w podliczaniu bramek. Czyzby opakowanie przerastalo produkt?
Mi się każdy z tych portali spodobał, bo zajmuję się taką rzeczą jak organizacja urodzin dla dzieci Poznań, a jedno z dzieci chciało urodziny w stylu hokejowym, więc informacje tam zawarte bardzo mi się przydały.
To tak samo jak z naszym forum. Poprostu po jakims czasie ludzie przez rozne powody spuszczaja z tonu i wtedy wszystko powoli poupada. Przykre ale prawdziwe.
Apropo poupada to wczoraj sie dowiedzialem ze moj klub zrezygnuje z gry i w nowym sezonie w lidze zagrac nie bedzie. A ze i tak sie od dluzszego czasu nieoficjalnie slyszalo ze w 2020r chcieli nasze lodowisku zburzyc to calkiem mozliwe ze tutaj juz nie tylko czasowo ale juz na zawsze koniec z hokejem w Unna. Dla mnie to prawdziwy dramat i do tej pory jestem w szoku i ciezko mi bedzie sie z tym wszystkim pogodzic, tym bardziej ze teraz w niedziele po 7mies. wreszcie 1.domowy mecz nowego sezonu sie odbic mial a ja juz od dluzszego czasu liczylem te dni na dol az wczoraj taka wiadomosc sie dowiedzialem. Zreszta co bym teraz nie pisal to i tak nie potrafie to ujac co obecnie czuje, chyba tylko osoby ktore podobny los spotkali zrozumieja jak to jest ...
Wyobraz sobie, ze w Kanadzie tez jest regres. Nie slyszalem o zamykaniu lodowisk, ale faktem jest, ze coraz mniej dzieci sie zapisuje na hokej. Gry komputerowe i podobne rozrywki stanowia powazna konkurencje. Na pewno nie pomaga fakt, ze Kanada nie liczy sie juz dawno w walce o Puchar Stanleya. Kanadyjczycy graja oczywiscie o niego, ale to jednak nie to samo, co kanadyjski klub w finale.
Troche ponad sto lat temu zaczal rozwijac sie sport i w krotkim czasie ludzie gotowi byli wejsc na mecz, bulic za bilet, a zawodnicy zarabiali krocie. Teraz nastepuje kolejna faza rozwoju i w Azji ludzie bula, zeby wejsc popatrzec jak inni graja w gry komputerowe. Niedlugo pewnie na igrzyskach zadebiutuja "sporty" grane myszka, a nasze wnuki beda sie zastanawiac, co to za debilny pomysl, ze latac 90 minut po murawie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum