A dzis moge spokojnie powiedziec, ze jest mi niezmiernie milo, ze polityka Podhala okazuje sie lepsza. Szkoda, ze do finalu nie doszliscie. No, ale jest przeciez nastepny sezon. Graty!
Wysłany: 27 Marzec 2015, 23:12
SuperJ napisał/a:
Ale to byl moj komentarz sprzed paru lat.
Wiem do czego był ten komentarz, nawet była tam moja odpowiedź, ale jako, że od paru lat tylko moje wpisy były w temacie Podhala musiałem ją usunąć, żeby coś się w tym temacie ruszyło Akurat Twój wpis pasował do reaktywacji idealnie
Pozdrawiam,
ps. fajnie tak przeglądnąć co się pisało 10 lat do tyłu...
To forum jest, o ile dobrze kojarze, proba ratowania sytuacji przez Alferka w 2004. Czyli my sie jeszcze musimy cofnac dobre pare lat. Baze danych zaczelismy kombinowac w 2000 i wtedy tez dzialal portal Tygrysa. A to tez bylo "nienowe". Czyli gdzies pewnie od 1998 klepiemy na forach. Ech... Niedlugo bedzie 20 lat. Cale pokolenie sie wychowalo nie wiedzac, ze Polska grala na olimpiadach.
Musimy kiedys doprowadzic do zlotu po tej stronie oceanu.
Wysłany: 28 Marzec 2015, 13:27
Dokładnie 1998 i lista dyskusyjna Obecni zawodnicy Podhala raczkowali wtedy
Dużo się wydarzyło przez te lata.
Teraz czas oczekiwania na nowy sezon i nowe nadzieje.
PODHALE!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum