Nie tylko to forum ma problemy z aktywnością. Wszechobecny facebook "morduje" fora . Jestem na wielu, w tym jedno stworzyłam i administruję. Jest ten sam problem co tutaj
Nie tylko to forum ma problemy z aktywnością. Wszechobecny facebook "morduje" fora . Jestem na wielu, w tym jedno stworzyłam i administruję. Jest ten sam problem co tutaj
Pełna zgoda. Kiedyś tutaj tętniło życie, aż miło. Teraz mało kto zagląda, a co do wypowiedzi, to mniej niż kiepsko. Szkoda, ale wszechwładny internet masakruje to niestety.
ale jaki masz problem z dodaniem fotek przecież jest na dole "wybierz plik" - "dodaj załącznik"
A forum "umarło" na długo przed powstaniem "fejsa" , gwoździem do trumny było powstanie for Unii Oświęcim i Stoczniowca Gdańsk i coraz mniej ludzi tu zaglądało , a i co poniektórzy forumowicze się "zestarzeli" i stracili chęć do pisania , pożenili i nie mają czasu , lub przestali się interesować w ogóle hokejem , bo rodzina dzieci itp
poza tym, troche sie zgodze, ale tez nie do konca. Trzeba sobie zadac pytanie: co zrobilismy, zeby utrzymac dyskusje na tym forum, jakie byly w roku 2000? Zupelnie nic. Zawsze sie liczy na to, ze ktos inny wejdzie i zapoda jakiegos sensacyjnego njusa.
ale jaki masz problem z dodaniem fotek przecież jest na dole "wybierz plik" - "dodaj załącznik"
A forum "umarło" na długo przed powstaniem "fejsa" , gwoździem do trumny było powstanie for Unii Oświęcim i Stoczniowca Gdańsk i coraz mniej ludzi tu zaglądało , a i co poniektórzy forumowicze się "zestarzeli" i stracili chęć do pisania , pożenili i nie mają czasu , lub przestali się interesować w ogóle hokejem , bo rodzina dzieci itp
Rzecz w tym że na dole brak jest odnośmika " wybierz plik" czy " dodaj załącznik". Jestem starą wyjadaczką rozmaitych forów i wiem z co i jak. Może z racji świeżego użytkownika mam blokadę dodawania załączników.
To zabawne ale co do forów czy upodobań sportowych mam na odwrót.
Znajomy skarżył się, że ma problemy z rejestracją. Trudno o reaktywację forum, kiedy nie może zarejestrować się nowy użytkownik. Tutaj powinno doceniać się każdego nowego fana hokeja
Znajomy skarżył się, że ma problemy z rejestracją. Trudno o reaktywację forum, kiedy nie może zarejestrować się nowy użytkownik. Tutaj powinno doceniać się każdego nowego fana hokeja
Jeśli wystąpiły jakieś problemy a aktywacją niech napisze na adres admin@forumhokejowe.pl Coś poradzimy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum