Kiedy się skończy kadencja PZHL???
Kiedy wreszcie coś sie zmieni we władzach.
Rohaczek do domu. Nie nadaje sie na trenera.
Jeszcze bezczelnie robi dobra mine do złej gry.
Byli debiutanci i zajelismy 3 miejsce w MŚ dywizji 1. To sukces bo grali juniorzy.
No tak chyba że on za sukces uważa utrzymanie sie.
Jobczyk na prezesa a Gruth na trenera.
Co teraz robia ci panowie. czy sie zajmuja.
A w zarzadzie jeszcze inni byli znani hokeisci i dobry menedżer po odpowiednich studiach.
W ekstralidze reprezentacja U 20 a w,w 1 lidze U 18.
1 junior w meczu ligowym zawsze na lodzie a dwoch w meczu w ogóle.
i zawsze 3 na lodzie z Polski.
A moze liga juniorow na wzor młodej ekstraklasy w piłce nożnej.
dzieki, MT, ten regulamin mam, chodzi mi o statut organizacji PZHL, a nie o regulaminy PZHLu. czyli szukam podstawy prawnej funkcjonowania PZHL.
Alferek - konto nieaktywn [Usunięty]
Wysłany: 6 Luty 2008, 13:12
Parowoz napisał/a:
pocaluj mnie w dupe frajerze.
Mówią, że kultura wyszła z Krakowa w tym kraju. Chyba dosłownie wyszła i już jej tam nie ma.
Dziwne, przecież napisałem nazwę klubu bez błędów :?
A pytałem najzupełniej poważnie, bo np gdyby układ Zenia zastąpił układ Zięby to w hokeju nic by się nie zmieniło.
Czy były zmiany? Tego nie wiem. Aktualna wersja chyba on-line nigdzie nie wisi - nie powinna być ukrywana, ale szuakałam kiedyś i myślę, że jedynie ktoś z dobrymi zasobami prywatnymi może ją mieć...
Możesz też wystąpić z pismem do PZHL-u z prośbą o udostępnienie - muszą Ci przesłać.
PS. Właśnie widzę, że i MT podesłał Ci ten sam dokument - spójrz na punkt 23 i znajdziesz statut.
dzieki wielkie, ta wersja statutu mi wystarczy, nie zauwazylem jej w tym wilekim dokumencie wczesniej
wielki dzieki za pomoc.
Wysłany: 6 Luty 2008, 19:43
A ja dalej podrążę ten temat. Znamienne jest, że na spotkaniu organizowanym przez prezesa Podhala nie pojawili się przedstawiciele Cracovii, Stoczniowca i Polonii Bytom.
Dlaczego nie było nikogo z Polonii wiem mniej więcej od Kofy... więc są rozgrzeszeni. Dlaczego nie było Kosteckiego - jasna sprawa, przedstawiciel obecnego układu, niezainteresowany zmianami. Dlaczego więc nie było Cracovii?
Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 06 Lut 2004 Posty: 2259 Skąd: wziąć na piwo?
Wysłany: 6 Luty 2008, 23:53
Alferek napisał/a:
Dlaczego więc nie było Cracovii?
Np. dlatego, że organizatorem spotkania (i zapraszającym) był niejaki Andrzej Podgórski, prezes Podhala, p.......s Wiesława Wojasa. Czy to ci wystarczy za odpowiedź?
Wysłany: 7 Luty 2008, 08:39
...czyli środowisko nie będzie mówiło jednym głosem, więc Zenio to sprytnie wykorzysta obiecując turniej EIHC komuś tam, zgrupowanie kadry innemu i za chwilę jak zwykle będzie miał większość. Cracovia mając trenera kadry i takich działaczy jak Zięba nie wydaje mi się zainteresowana jakimikolwiek zmianami w PZHL. Obym się mylił ale na merytoryczną dyskusję z "Paro...coś tam" nie liczę bo w gębie ma jak w d...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum