To się porobiło w Toruniu... a w głównej roli kto? Maciej Pachucki który powiedział tak, cytat:z e-hokej.pl
Zawodnicy byli karani, bo na to zasłużyli. Można było więcej kar nałożyć, ale nie chciałem dolewać oliwy do ognia. Chcieliśmy ten mecz bezpiecznie dokończyć, żeby nikomu nie stała sie krzywda.
Czytając ten artykuł z meczu Bytom-Toruń i tłumaczenia zawodników, sędziego to trudno mi oceniać kto tak na prawdę zawinił ale jedno jest pewne-WSTYD
A co do rodziców którzy coś tam... :chlupp: i potem próbowali rozliczyć sędziego to powiem tak,wiele już widziałem na różnych turniejach jak to bywa z rodzicami... i na koniec powiem tak,przegrywać też faktycznie trzeba umieć Sokoły,no chyba ,że się mylę i sędzia winien.
Gratulacje dla naszej młodzieży, Juniorzy Młodsi - wicemistrz, Juniorzy Starsi - mistrz.
Tak więc zaplecze mamy a tytuł MPJ na pewno pomoże także seniorom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum